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Château La Tour Carnet 2014

Burdeos - Haut-Médoc - Tinto - 13.5° Château La Tour Carnet Château La Tour Carnet 2014 1057/14
  • Parker : 91
  • J. Robinson : 15,5

El château La Tour Carnet 2014 ha elegido este año de hacer prevalecer el Merlot (un 68%) completado por un 30% de Cabernet Sauvignon y un 2% de Petit Verdot. El color es violáceo. En la nariz, el vino presenta una expresión de frutos negros después de la agitación. El vino tiene mucho cuerpo. En boca, este cru classé de Haut-Médoc es bien estructurado con taninos aterciopelados sin agresividad. La crianza permitirá afinar los taninos. Uno La Tour Carnet muy potente.



Wine Advocate-Parker :
The 2014 La Tour Carnet was a wine that I tasted last year from bottle, so why not give it another whirl to remind readers of its quality. There is a lot going on aromatically with plenty of boisterous black cherry and raspberry fruit, maintaining that floral element that I discerned last year. The palate is medium-bodied with fine tannin, perhaps the oak on this bottle a little more conspicuous than before, but that will be subsumed with two or three years in bottle.
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Château La Tour Carnet, En existencia en nuestra bodega de Burdeos en caja de origen del Château o de la propiedad.

El château La Tour Carnet 2014 ha elegido este año de hacer prevalecer el Merlot (un 68%) completado por un 30% de Cabernet Sauvignon y un 2% de Petit Verdot. El color es violáceo. En la nariz, el vino presenta una expresión de frutos negros después de la agitación. El vino tiene mucho cuerpo. En boca, este cru classé de Haut-Médoc es bien estructurado con taninos aterciopelados sin agresividad. La crianza permitirá afinar los taninos. Uno La Tour Carnet muy potente.



Wine Advocate-Parker :
The 2014 La Tour Carnet was a wine that I tasted last year from bottle, so why not give it another whirl to remind readers of its quality. There is a lot going on aromatically with plenty of boisterous black cherry and raspberry fruit, maintaining that floral element that I discerned last year. The palate is medium-bodied with fine tannin, perhaps the oak on this bottle a little more conspicuous than before, but that will be subsumed with two or three years in bottle.
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